DMA problem

Fri, 2008-12-26 22:50 by longhaireddwb · Forum/category:

This might be in the wrong place and I'm sorry. I just don't know about this stuff. I'm a beginner when it comes to the computer and I've been learning so much the last four days and three forums trying to fix this problem.

I can't burn a copy or disc any faster than 0.87X and I'm using Roxio 10. I was told the problem is because of the PIO I can't get to change to DMA on the Primary IDE channel?

Here's a picture:

[img]http://usera.ImageCave.com/longhaireddwb/untitled%202.bmp.jpg[/img]

I can't get the PIO to change to MDA even after doing the "DMA Reverts to PIO" that I found on this site. I DL the RESETDMA program and did what it said and that still didn't do it. I've rebooted so many times I can't remember. I've uninstalled and rebooted. I've done so much stuff that others have told me to do for the last four days that I can't tell you all I've done and its still there and I still can't burn even a 1 to 1 speed.

Help me please...

Please repost

Fri, 2008-12-26 23:45 by admin

Please repost this as a comment under the DMA reverts to PIO topic.

Actually that article already contains all information about this problem that has ever come to my knowledge.

[This comment and the article will be deleted in a couple of days.]

I would I knew how!

Sat, 2008-12-27 01:11 by longhaireddwb

I would I knew how!

Add new comment

Sat, 2008-12-27 10:14 by admin

I see you've done it already.

The comment that contained a link requires administrator confirmation before it appears, because we have some comment spammers around.

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.